Back on track | SaraSundberg

SaraSundberg

Annons

Back on track

regf Hej igen alla trogna läsare som av någon okänd anledning kollat in här varje dag trots noll livstecken från min sida. Nu är jag i alla fall tillbaka och jag vet att ni har saknat mig. Anledningen till min frånvaro har inte varit något mer spännande än att jag inte har haft tid då jag har jobbat i princip varje dag och sedan festat de få timmarna av mitt dygn som blivit över. Har inte ens hunnit vara bakis då jag antingen jobbat eller fortsatt förtära alkohol och dansat i höga klackar. Men nu till det viktiga: JAG HAR FÅTT HÅR. Jag har ju under hela min livstid mått dåligt(man ska ta psykisk ohälsa på allvar) över mitt obefintliga hår som inte ens skulle klara löshår utan att gå av, men nu har jag upptäckt den relativt nya metoden hairtalk som inte sliter på håret och jag är äntligen en lycklig människa med frid i själen. Bokade en tid direkt utan att veta mitt schema och meddelade/hotade min chef att jag absolut inte under några omständigheter tänker dyka upp på jobbet den dagen oavsett om han schemalägger mig då eller ej, och så fick det bli. Tog samma längd som mitt hår var från början då jag inte tycker det är så snyggt med för långt hår, så nu är det betydligt mycket tjockare samt ser ändå längre ut då det är mer hår vid topparna än de 3 få hårstråna som fanns innan. Så för alla er stackare där ute som råkat ut för samma livsöde som jag: Skaffa hairtalk.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats